lightbox test in blog

EzGenerator V4 forum
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
olivier2008
 
Mar 05, 2013 (10:41)
Hi,
I did some tests and here is the result for me in my blog test page :

I've created a post : article 1
I have done a lightbox link to 3 photos (flickr photo)
I test the link: lighbox works

I've created a post : article 2
Then I have done a lightbox link to 3 photos (my files : insert photo - create a link - lightbox parameter)
I test the link: lighbox works

But after that the lightbox effect didn't work on the article 1
the links open in the same window !

here : http://votrecoachinformatique.com/sites_test/test1/blog/blog_1.php

sorry but I've done this test 3 times on a new site test and always the same result ! I need help

Atanas Angelov
Site Admin
Mar 05, 2013 (12:10)
Hi,There is indeed some problem when you add im...
Atanas Angelov
Image Line

Atanas Angelov
Site Admin
Mar 05, 2013 (16:22)
Hi,I think I was able to reproduce it, but I wa...
Atanas Angelov
Image Line

olivier2008
 
Mar 05, 2013 (19:47)
(my files : insert photo - create a link - ligh...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Atanas Angelov
Site Admin
Mar 06, 2013 (10:39)
Hi,Well, I tried absolutely the same, but it st...
Atanas Angelov
Image Line

olivier2008
 
Mar 06, 2013 (10:51)
Yes Atanas, I try to explain that lightbox work...

Atanas Angelov
Site Admin
Mar 06, 2013 (16:35)
Hi,It's clear to me, but I cannot replicate it....
Atanas Angelov
Image Line

olivier2008
 
Mar 06, 2013 (20:30)
ftp parameters sent...

olivier2008
 
Mar 07, 2013 (10:42)
Hi Atanas,I think I've found the problem : I've...

Atanas Angelov
Site Admin
Mar 07, 2013 (14:06)
Hi,This is known bug. Not sure if and when it w...
Atanas Angelov
Image Line


Click here for (Advanced Forum Search)