uploading problem

EzGenerator V4 forum
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
ageorgia
Tue Mar 13, 2012 8:59 pm

0 x

uploading problem

Hello,
I have encountered the following problem. When I go to upload I get the normal this file will be deleted because it is no longer in use. Unfortunately, in my case the list is extremely long and even more unfortunately most of them are still in use. I currently just don't delete the files. I have attached a pic. so you can get an idea of what is happening.


Still enjoying ezg,

Ian
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

miro
Site Admin
Tue Mar 13, 2012 9:31 pm

0 x

Re: uploading problem

hiare you 100% sure this files are still used? ...

ageorgia
Wed Mar 14, 2012 7:11 pm

0 x

Re: uploading problem

hello Miro, I am sure that all t...

miro
Site Admin
Wed Mar 14, 2012 10:02 pm

0 x

Re: uploading problem

hilooks like there is a problem with website op...

ageorgia
Tue Mar 20, 2012 6:32 pm

0 x

Re: uploading problem

Hi Miro, just wondering if you got my e-mail wi...

miro
Site Admin
Tue Mar 20, 2012 8:13 pm

0 x

Re: uploading problem

hisorry for delay, i briefly checked it, but i ...

ageorgia
Tue Mar 20, 2012 8:34 pm

0 x

Re: uploading problem

Hi Miro, no I have not removed them ...

miro
Site Admin
Tue Mar 20, 2012 8:36 pm

0 x

Re: uploading problem

hiif you can, do following, make backup of file...

ageorgia
Tue Mar 20, 2012 9:41 pm

0 x

Re: uploading problem

Hi Miro, same place as before and thi...


Return to “Ezgenerator v4 Customer Forum”