problem with upload

EzGenerator V4 forum
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
jcnero
 
Apr 18, 2012 (0:47)
Hello!
I just started having this problem when I try to upload.
Can you help me figure out what may be happening?
Thank you
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

miro
Site Admin
Apr 18, 2012 (8:36)
hido you have same problem each time you do upl...
need help with EZG?

miro
EZGenerator support
Image line

jcnero
 
Apr 18, 2012 (12:25)
Yes, I tried to upload now and still the same

Atanas Angelov
Site Admin
Apr 18, 2012 (13:29)
Hi,Can you switch to MySQL and check if problem...
Atanas Angelov
Image Line

jcnero
 
Apr 18, 2012 (22:47)
Atanas Angelov wrote:Hi,Can you switch to MySQL...

Atanas Angelov
Site Admin
Apr 19, 2012 (11:36)
Hi,EZG can work with 2 "databases":1....
Atanas Angelov
Image Line

jcnero
 
Apr 19, 2012 (16:13)
Ok, I will give it a try!Thank you

jcnero
 
Apr 20, 2012 (12:32)
Hi!I still haven't had the time to test using M...

Atanas Angelov
Site Admin
Apr 20, 2012 (16:44)
Hi,Not quite sure what happened back there.Reas...
Atanas Angelov
Image Line

jcnero
 
Apr 20, 2012 (18:01)
HiI just tested using Mysql settings and still ...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

miro
Site Admin
Apr 20, 2012 (19:37)
hifrom what i see on your screenshot, it looks ...
need help with EZG?

miro
EZGenerator support
Image line

jcnero
 
Apr 20, 2012 (20:29)
Thank you miro, I did the upload, but what do y...

Atanas Angelov
Site Admin
Apr 21, 2012 (10:35)
Hi,Just tell them you're using web-builder (pro...
Atanas Angelov
Image Line