FL Studio 10.5 with Novation Launchpad Not Lighting Up

The place to discuss issues with the Public Beta release of FL Studio (when available).
Forum rules
From time to time we release a public beta version of FL Studio. This is to test up-coming features for future official release versions. PUBLIC BETAS EXPIRE in order to encourage you to come back and download the latest beta. Please take note of the expiry date and put it on your calendar/electronic reminder system. DO NOT rely on Public Betas for any time or project critical work.

IMPORTANT: When reporting a bug/crash, please attach AS MUCH INFORMATION as you can, and if possible, a TEST PROJECT as well as the steps to follow in order to reproduce the problem. A video of the problem happening would also greatly help. Bug reports will be processed much faster if you follow these rules, thank you.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
deadrobotmusic
 
May 04, 2012 (3:09)
hey everyone, i just got a novation launchpad, and i'm currently setting it up with FL Studio 10.5 (running in Parallels on a MacBook Pro, yeah i know crazy) but i get the triggering to work but it won't light up. I've tried changing the port number to around 5-7(my default is 115, wth?) and Parallels completely freezes up. I know the actual Launchpad isn't faulty because through Automap i get it to light up. Is running it through Parallels the problem (i have 8GB of RAM so it shouldnt be), the ASIO drivers, or is it automap? or simply a bug? any help would be wonderful, thanks guys! :)

Also, I've posted a photo of what should be the correct setup for the Launchpad, and my driver settings, so let me know if anything is off. Thanks!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Damertez
 
May 04, 2012 (9:41)
I remember a tread in which Gol (I believe, or ...

Damertez
 
May 04, 2012 (14:50)
PS try to set your launchpad output port number...

Matt_28
 
May 04, 2012 (15:48)
I experienced the same problem initially, butas...

deadrobotmusic
 
May 05, 2012 (23:27)
thanks everyone for the help! i just put both p...

Click here for (Advanced Forum Search)