Recorded automation acting weird

for all your technical questions

Return to “Technical Support (FL Studio & Plugins)”

Forum rules
IMPORTANT: Provide step-by-step DETAILS about your problem and how to reproduce it. A VIDEO is excellent (get a free recorder here - Upload the .swf format videos direct to the forum). Bugs will be fixed faster if you follow these suggestions. NOTE: Technical Support is ONLY available Monday - Friday (9 am to 11 pm CET), thank you.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
Foxedge
Mon Sep 25, 2017 3:32 pm

0 x

Recorded automation acting weird

I recorded just a simple automation of increasing the modwheel. As you can see on the pattern (Tokyo 2067) it does start at 0 and goes up.
When I playback it in the playlist, it works perfectly fine, when I play it back as pattern on the left side in pattern mode, it doesn't start at 0 and seems to be shifted in start and ending point, so that it maybe in the middle of the sequence starts to jump back to 0 and does, what it should do.

Anyone an idea why this happens?

sdg.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Foxedge
Mon Sep 25, 2017 3:38 pm

0 x

Re: Recorded automation acting weird

It seems that my pattern is longer than it shou...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Foxedge
Mon Sep 25, 2017 3:53 pm

0 x

Recorded automation acting weird

Hey, I post it here again since I think this is...


Foxedge
Thu Sep 28, 2017 12:57 pm

0 x

Re: Recorded automation acting weird

Sure here this is a stripped down version, the ...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Foxedge
Fri Sep 29, 2017 10:33 pm

0 x

Re: Recorded automation acting weird

I've got another weird problem that might be co...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

FidelityMusic (IL)
Tue Oct 03, 2017 8:13 pm

0 x

Re: Recorded automation acting weird

Hello Foxedge,I've attached a video showing the...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Foxedge
Tue Oct 03, 2017 8:57 pm

0 x

Re: Recorded automation acting weird

I did what you did, but my modwheel still doesn...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Foxedge
Tue Oct 03, 2017 11:29 pm

0 x

Re: Recorded automation acting weird

Oh right I totaly did not see that! I guess whe...



Return to “Technical Support (FL Studio & Plugins)”