Strange mixer behavior when Reason 10 is rewired to FL Studio 12.5

for all your technical questions

Return to “Technical Support (FL Studio & Plugins)”

Forum rules
IMPORTANT: Provide step-by-step DETAILS about your problem and how to reproduce it. A VIDEO is excellent (get a free recorder here - Upload the .swf format videos direct to the forum). Bugs will be fixed faster if you follow these suggestions. NOTE: Technical Support is ONLY available Monday - Friday (9 am to 11 pm CET), thank you.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
jimwebb9
Tue Dec 12, 2017 10:28 pm

0 x

Strange mixer behavior when Reason 10 is rewired to FL Studio 12.5

I am using FL Studio rewired as a multichannel master to a Reason 10 slave. Everything works properly, I am able to assign Reason instruments to separate MIDI channels, but when the Reason instruments are sent to their separate inserts on the mixer in FL Studio, the first instrument uses one (1) insert as a stereo channel, but each subsequent instrument each use two (2) inserts. It looks like the stereo information is being sent a 'right' to one insert, and 'left' to another. Is this just a quirk of FL Studio's implementation of Rewire or is there a setting I'm missing?

I've attached example files showing this. Note the mono synth in Reason is only sending audio to the left insert of its pair, but a pair was still created.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

reflex
Site Admin
Wed Jan 17, 2018 8:12 am

0 x

Re: Strange mixer behavior when Reason 10 is rewired to FL Studio 12.5

This is the default configuration of channels i...


Return to “Technical Support (FL Studio & Plugins)”