Instruments located under packs fail to load

for all your technical questions

Return to “Technical Support (FL Studio & Plugins)”

Forum rules
IMPORTANT: Provide step-by-step DETAILS about your problem and how to reproduce it. A VIDEO is excellent (get a free recorder here - Upload the .swf format videos direct to the forum). Bugs will be fixed faster if you follow these suggestions. NOTE: Technical Support is ONLY available Monday - Friday (9 am to 11 pm CET), thank you.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
DP401
Fri Dec 15, 2017 6:18 am

0 x

Instruments located under packs fail to load

Hello,

I'm relatively new in using FL Studio and am currently running version 12.5.1 windows (build 165) 32-bit. In the browser, under "packs", I'm trying to move an instrument into the channel rack, but anything I try to add (i.e. guitar, bass, keyboard) fails to load. I've tried multiple guitar sounds, bass sounds, etc. Whenever I try clicking on one of them, it just says either "loading: startsnd.wv" or "finalizing", but nothing ever happens, and I've waited and waited, and nothing ever loaded. Also, if I try and drag and drop one of these sounds to the channel rack, the whole FL Studio program just closes out. I found 2 methods on this forum that IL recommends to try when .wav files won't load, but I've tried both of their methods and I still wasn't able to get it to work. I attempted to run the "install.bat" file inside the VorbisACM folder, but it couldn't find the path it needed. Anyone able to help? Thanks!

DP



Return to “Technical Support (FL Studio & Plugins)”