Styles missing

EzGenerator V4 forum
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
Juergen
 
Apr 24, 2012 (23:13)
Hi,

It seems that the border styles in Image Properties has gone astray.
This used to be dotted, solid etc.
Could you check whether this is working properly?

Many thanks,

Juergen.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

olivier2008
 
Apr 24, 2012 (23:43)
I confirm, the list has gone far away !

miro
Site Admin
Apr 25, 2012 (8:51)
hido you have border styles in other screens? f...
need help with EZG?

miro
EZGenerator support
Image line

Juergen
 
Apr 25, 2012 (14:09)
Hi, Miro:Yes - Hidden Divisions have the proper...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

miro
Site Admin
Apr 26, 2012 (15:40)
hiproblem is fixed in latest update (i'm not su...
need help with EZG?

miro
EZGenerator support
Image line

Juergen
 
Apr 26, 2012 (17:58)
Hi, Miro:Sorry - the problem is still there - a...

Atanas Angelov
Site Admin
Apr 26, 2012 (18:28)
Hi,I was able to reproduce this on XP (but now,...
Atanas Angelov
Image Line

miro
Site Admin
Apr 26, 2012 (19:42)
Juergen are you sure you have latest version no...
need help with EZG?

miro
EZGenerator support
Image line

miro
Site Admin
Apr 26, 2012 (19:43)
Oliviercan you check if problem is fixed for yo...
need help with EZG?

miro
EZGenerator support
Image line

Juergen
 
Apr 26, 2012 (19:55)
Hi, Miro:Yes, I have the latest version (...454...

miro
Site Admin
Apr 27, 2012 (9:54)
hiwhen you change (define) border size, border ...
need help with EZG?

miro
EZGenerator support
Image line

Click here for (Advanced Forum Search)