ZGameEditor - Polar Issue

contains the latest version of our visualizer plugin (replacing Chrome)

Return to “ZGameEditor Visualizer forum”

[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
iamramses
Sun Nov 05, 2017 4:37 pm

0 x

ZGameEditor - Polar Issue

So I recently updated to 12.5.1.5 from 12.4.2

When I rendered the "Polar" effect, it started to look different and weird when I played it on Windows Media Player. I looked in the forums and some suggested that WMP isn't able to play High Definition videos properly, so I uploaded my video to YouTube and it still had the same problem as WMP...

So basically, I tried everything, and changed every setting and rendered so many times and the issue still persisted

I gave up and rollbacked to 12.4.2 and the issue was gone.
Downloaded old version here: http://support.image-line.com/knowledgebase/base.php?ans=300

I'm not going to try to make 12.5.1.5 work for me, I'm just posting this just in case someone else has the same issue as me

Here are the videos showing what I'm talking about

Rendered in 12.4.2


Rendered in 12.5.1.5

rkthn
Sun Nov 05, 2017 8:47 pm

0 x

Re: ZGameEditor - Polar Issue

I'm seeing the same thing...Looks like some kin...

VilleK (staff)
Mon Nov 06, 2017 9:26 am

0 x

Re: ZGameEditor - Polar Issue

Hi, I'm not aware of any such change being inte...

VilleK (staff)
Tue Nov 07, 2017 10:17 am

0 x

Re: ZGameEditor - Polar Issue

Ok, I think I know what is going on. We made a ...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

rkthn
Tue Nov 07, 2017 9:53 pm

0 x

Re: ZGameEditor - Polar Issue

Ville,I can't speak for the first poster, but I...

OBV10U3_NINJA
Tue Nov 07, 2017 10:48 pm

2 x

Re: ZGameEditor - Polar Issue

I actually was considering programming in the p...


Return to “ZGameEditor Visualizer forum”