Page 1 of 1

fact2000 server met 2 clients

Posted: Thu Jun 12, 2008 9:21 am
by janneman
beste,
ik het volgende geinstalleerd thuis:
ik had een pc met daarop fact2000pro versie 1.5. Ik heb op dezelfde pc nu de fact2000server geinstalleerd en op een laptop een client geinstalleerd. Ik kan perfect vanop de laptop in de database werken die op de server staat.
Op de pc waarop fact2000server staat heb ik ook een client geinstalleerd. Maar ik kan maar met 1 client tegelijk werken. Ik kan er maar 1 tegelijk openen. Is dit omdat op de pc waarop de fact2000 server staat geen client's kan draaien? Of kan je met de cd die bij fact2000server zat maar 1 client installeren en gebruiken, en moet er per bijkomende client een licentie gekocht worden? Men had mij via de telefoon wel gezegd dat ik mijn factpro2000 ook als client kon gebruiken. Maar mijn fact2000pro is nog een oude versie (1.5) en op de website zie ik dat de updates maar werken vanaf versie 1.6. En mijn oude fact200pro krijg ik niet verbonden met de server.

Posted: Thu Jun 12, 2008 12:15 pm
by Ief
Het is inderdaad zo dat bij de Fact2000 Netwerk...