Page 1 of 1

backup

Posted: Mon Aug 30, 2010 9:01 pm
by CDB
Ik werk met de pro versie op een vista computer en merk dat er géén backups meer gemaakt worden bij het afsluiten van fact2000. Graag reactie want zou graag kunnen backuppen naar een nasserver teneinde géén gegevens kwijt te raken. Alvast bedankt voor uw antwoord.

Chris

Posted: Tue Aug 31, 2010 11:52 am
by Ief
Kijk na of onder menu bestand > instellingen...

Posted: Tue Aug 31, 2010 12:34 pm
by Ief
CDB schreef: Op de aangewezen locatie op de se...