%name%

EzGenerator V4 forum

Return to “Ezgenerator v4 Customer Forum”

[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
Gefab
Thu Sep 22, 2016 3:10 pm

x

%name%

Hi,

I am implementing enhanced ecommerce scripts for google analytics on my webshop pages. The scripts that needs to be put on the pages are only working if you put them into page --> advanced settings --> page<head>section

If you put them somewere else on the page the script works but cannot send data to google analytics

There for i need on my webshop categories page the variable %name% for the script but the problem is that the variable only works in the script when the script is in the <shop_body> section but then the script cannot send to analytics. when i put the script in the section were it needs to run as described above the %name% variable isn't working / available.

So please can you tell how to fix this or change the program so that %name% is also available out the <shop_body> section

thanks in advance beste regards

nikichanko
Mon Sep 26, 2016 9:04 am

x

Re: %name%

hi sorry but EZG can't add items macros in hea...
need help with EZG?

Nikolay
EZGenerator support
Image line

Gefab
Tue Sep 27, 2016 5:24 pm

x

Re: %name%

hi thank you for your reply. I think i can get...

nikichanko
Wed Sep 28, 2016 10:33 am

x

Re: %name%

hi, as I said this is custom work. I just mad...
need help with EZG?

Nikolay
EZGenerator support
Image line


Return to “Ezgenerator v4 Customer Forum”