EZgen Poll

EzGenerator V4 forum

Return to “Ezgenerator v4 Customer Forum”

[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
My_Lord
Sun Oct 09, 2016 6:12 pm

x

EZgen Poll

Hi Guys . . . managed to stay under the radar for a while but . . . . I put a poll in a website about a year or so ago http://forum.image-line.com/viewtopic.p ... ll#p980804

Well the same thing is happening again ??? It works on the 'browse' page but not 'online'
Checked the MySql etc . . . nothing has changed since the last poll I put in so I'm a bit stumped ??
Can you help ??

http://www.glasgowsoundcentre.com/poll.html

Cheers

nikichanko
Tue Oct 11, 2016 8:40 am

x

Re: EZgen Poll

Hi Can you send me your project because it wor...
need help with EZG?

Nikolay
EZGenerator support
Image line

My_Lord
Tue Oct 11, 2016 6:00 pm

x

Re: EZgen Poll

Hi Nikolay, Reply sent to mail .. Cheers Iai...

nikichanko
Wed Oct 12, 2016 9:22 am

x

Re: EZgen Poll

hi You send admin credentials which is OK but ...
need help with EZG?

Nikolay
EZGenerator support
Image line

My_Lord
Fri Oct 21, 2016 7:20 pm

x

Re: EZgen Poll

Hi People, Just wondering what's happening . ....

nikichanko
Mon Oct 24, 2016 7:54 am

x

Re: EZgen Poll

hi replace double quotes with single quotes in...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
need help with EZG?

Nikolay
EZGenerator support
Image line

My_Lord
Mon Oct 24, 2016 12:37 pm

x

Re: EZgen Poll

Thanks Nikolay, Works a treat . . . . I looked...


Return to “Ezgenerator v4 Customer Forum”