TLS 1.2 upgrade?

EzGenerator V4 forum

Return to “Ezgenerator v4 Customer Forum”

[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
dhfish
Sat Jan 28, 2017 9:02 pm

x

TLS 1.2 upgrade?

Hello,

Recently, my web hosting provider made a change (security upgrade) to require TLS 1.2 support. Until this time, everything was working OK and I could connect and uploaded changes. (This is Yahoo - now Aabaco Small Business.) Here's a notice from them:

https://help.smallbusiness.yahoo.net/s/article/SLN20423

Now, when I try to publish anything, I get handshake errors. I can still connect manually using a client like FileZilla (latest version), but not using the built-in FTPS in EZGenerator. I have tried all combinations of "passive" and "Pbsz" - no luck. Again - I hadn't changed anything in my EZG setup, but they made the change on 1/4/2017. I'm guessing that EZG (I have latest) doesn't support the latest TLS. Here's the output of a connection log (scrubbed user ID):

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*** upload to ftp ****
1:55:12 PM Connecting to: ftp.xxxxxxxxxxxxxxx.com as user xxxxxxx@xxxxxxxxxxxxxx.com (2)
1:55:12 PM < 220-Welcome to the Yahoo! Web Hosting FTP server
1:55:12 PM < 220-Need help? Get all details at:
1:55:12 PM < 220-http://help.luminate.com/help/us/webhosting/gftp/
1:55:12 PM < 220-
1:55:12 PM < 220-No anonymous logins accepted.
1:55:12 PM < 220-Yahoo!
1:55:12 PM < 220-Local time is now 12:55. Server port: 21.
1:55:12 PM < 220-This is a private system - No anonymous login
1:55:12 PM < 220 You will be disconnected after 5 minutes of inactivity.
1:55:12 PM > AUTH TLS
1:55:12 PM < 234 AUTH TLS OK.
1:55:13 PM < 535 SSL handshake failed - error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure
1:55:13 PM [535] (535 SSL handshake failed - error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure)
1:55:52 PM Command failed.
1:55:52 PM FTP component not connected
1:55:52 PM Command failed.
1:55:52 PM FTP component not connected
1:55:52 PM Command failed.
1:55:53 PM Server offline or server name wrong!
1:55:53 PM Connection failed

Uploaded: 0/3 (0/38 kBytes)
Failed: 0

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Thoughts? Am I missing something? I have once (in the past few years) seen that THEIR site was broken, but fixed quickly. That is very rare for them I believe.

Thanks!

miro
Site Admin
Thu Feb 09, 2017 10:00 am

x

Re: TLS 1.2 upgrade?

hi can you please try with attached version of...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

dhfish
Thu Feb 09, 2017 2:41 pm

x

Re: TLS 1.2 upgrade?

Miro - Thank you for addressing this!!! I drop...

miro
Site Admin
Thu Feb 09, 2017 3:03 pm

x

Re: TLS 1.2 upgrade?

no, you run ezgenerator.exe, but i see also new...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

dhfish
Thu Feb 09, 2017 3:37 pm

x

Re: TLS 1.2 upgrade?

Didn't change anything. Here's the abbreviated...

miro
Site Admin
Thu Feb 09, 2017 4:23 pm

x

Re: TLS 1.2 upgrade?

hi file date is not important in this case, yo...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

dhfish
Thu Feb 09, 2017 4:30 pm

x

Re: TLS 1.2 upgrade?

Looks the same: 9:28:54 AM < 234 AUTH TLS ...

miro
Site Admin
Thu Feb 09, 2017 4:49 pm

x

Re: TLS 1.2 upgrade?

hi can you send me your ftp settings so i can ...

dhfish
Tue Feb 14, 2017 3:24 am

x

Re: TLS 1.2 upgrade?

Hi Miro - just checking to see if you received ...

miro
Site Admin
Tue Feb 14, 2017 3:44 pm

x

Re: TLS 1.2 upgrade?

hi no, can you please resend?

miro
Site Admin
Wed Feb 15, 2017 4:11 pm

x

Re: TLS 1.2 upgrade?

Hi i finally received your e-mail... can you ...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

dhfish
Thu Feb 16, 2017 3:43 pm

x

Re: TLS 1.2 upgrade?

Fantastic!!! I can connect and upload again! ...

JRBaseley
Wed May 03, 2017 1:35 pm

x

Re: TLS 1.2 upgrade?

Hi Miro. It seems I'm having this same issue w...


Return to “Ezgenerator v4 Customer Forum”