I can't create new blog posts or upload files.

EzGenerator V4 forum

Return to “Ezgenerator v4 Customer Forum”

[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
Catclaw
Mon Nov 05, 2018 2:11 am

0 x

I can't create new blog posts or upload files.

Hi!

I recently upgraded my server from Ubuntu 16.04 to 18.04.
I'm running a LAMP-server, with PHP 7.2
Everything works fine besides three things:

1. I can't post any blog posts. (I've checked all settings)
2. I can't upload files, despite doing a chmod 777 to assets directory - I just get an error saying upload failed.
3. I can't see any files in the assets directory in the file-upload browser.

Everything else works just fine, like settings, administration, etc.
I've checked all server settings and they're just as they were on 16.04.

I would really appreciate any help.
The site is: www.spacechain.org

Sincerely yours,
Iman


elizarrj
Thu Nov 08, 2018 4:28 pm

0 x

Re: I can't create new blog posts or upload files.

Hey,I had trouble running my blogs under PHP 7....

Catclaw
Mon Nov 12, 2018 12:21 am

0 x

Re: I can't create new blog posts or upload files.

Thank you very much!I'll try and see if it work...

Catclaw
Mon Nov 12, 2018 12:56 am

0 x

Re: I can't create new blog posts or upload files.

I downgraded to PHP 5.6 and purged all 7.2, ins...

Kalo11
Wed Nov 21, 2018 7:13 pm

0 x

Re: I can't create new blog posts or upload files.

I had the same problem, but it was only in fire...


Return to “Ezgenerator v4 Customer Forum”