Artisteer problem

EzGenerator V4 forum

Return to “Ezgenerator v4 Customer Forum”

[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
louis63
Sat Feb 13, 2010 6:03 pm

0 x

Artisteer problem

Hi Miro,

Every Artisteer template I import is now only showing two menu categories (items) on the horizontal menu in the latest ezg4 update, templates are made with ver 2.3. This happens both when I update an existing ezg template to artisteer one or when I try to add a menu item in a new artisteer template, only two show up on the menu bar.

Edit: When you add another menu item to any existing artisteer made template in ezg (made before latest update) all the menu items disappear except first category.

matthewfarmery
Sat Feb 13, 2010 6:44 pm

0 x

yes I can confirm this, but we should still wai...

louis63
Sat Feb 13, 2010 7:49 pm

0 x

Hi Matt, this is happening with the ver 2.3 not...

matthewfarmery
Sat Feb 13, 2010 9:59 pm

0 x

ok will check sorry thought you meant the beta ...

miro
Site Admin
Sun Feb 14, 2010 1:11 pm

0 x

hiseems to work here, can you send me test proj...

matthewfarmery
Sun Feb 14, 2010 2:24 pm

0 x

http://matthewfarmery.com/Artisteer/z1_project....

louis63
Sun Feb 14, 2010 3:22 pm

0 x

I will post it but it does it on all templates ...

miro
Site Admin
Sun Feb 14, 2010 3:33 pm

0 x

hi try to upload to latest version + full buil...
miro
Image line

louis63
Sun Feb 14, 2010 3:40 pm

0 x

miro wrote:hitry to upload to latest version + ...

matthewfarmery
Sun Feb 14, 2010 3:40 pm

0 x

thank you miro, I can confirm at least for me, ...


Return to “Ezgenerator v4 Customer Forum”