Google Map non-US issue

EzGenerator V4 forum

Return to “Ezgenerator v4 Customer Forum”

[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
plevi
Mon Mar 15, 2010 10:42 am

0 x

Google Map non-US issue

Hi, in the new Ezg4 Google Map plugin, the itinerary button seems to works fine, but only produces results in English --> Google Map exists in many languages, providing the ?hl= suffix is used in the Google Map URL.

Examples:
In Bulgarian : http://maps.google.com/maps?hl=bg&q=Kortrijksesteenweg%20281%2CSint-Martens-Latem%2CBelgium
In Italian : http://maps.google.com/maps?hl=it&q=Kortrijksesteenweg%20281%2CSint-Martens-Latem%2CBelgium

Solutions:
  • Add the suffix based on browser language autodetection, or...
  • (much less sexy) less sexy: add an option

Regards,
/Pascal

miro
Site Admin
Mon Mar 15, 2010 11:54 am

0 x

hi check : http://code.google.com/intl/nl/apis...
miro
Image line

plevi
Mon Mar 15, 2010 12:03 pm

0 x

I'm not sure I understand your reply - can/will...

matthewfarmery
Mon Mar 15, 2010 12:07 pm

0 x

What I think miro is saying is, it could be a g...

plevi
Mon Mar 15, 2010 12:25 pm

0 x

Thanks Matt, but I think Miro give the answer d...

miro
Site Admin
Tue Mar 16, 2010 10:51 am

0 x

hi will keep this on my todo, and check if fix...
miro
Image line

plevi
Tue Mar 16, 2010 9:24 pm

0 x

Miro, Looks like you managed your todo list re...

miro
Site Admin
Wed Mar 17, 2010 8:53 am

0 x

?? i don't think i changed anything!
miro
Image line

plevi
Wed Mar 17, 2010 9:37 am

0 x

Ok, then it's either a change at Google or ...a...


Return to “Ezgenerator v4 Customer Forum”