my audio clips are red when duplicated or cloned or for no aparent reason Topic is solved

Please report Mac related issues here

Return to “Technical Support (macOS)”

Forum rules
WE NEED DETAILS!

We appreciate it's frustrating when things don't work as expected. However, please help us to help you by following these suggestions:

  1. Update - Before trying anything else. Download and install the latest version of FL Studio from here. Your bug may be fixed already!
  2. Update plugins - If you are using 3rd party plugins. Look at crash logs for their names. Install the latest version for any you spot. See also Plugins Behaving Badly
  3. Simple clear explanation - Explain what you are doing, or trying to do, and exactly what is happening.
  4. Update macOS - Are you using AT LEAST the last version of macOS High Sierra (10.13.6). Mojave and Catalina are also good.
  5. Specific information - a) FL Studio version & build number, b) what you are doing and what happens exactly, c) step-by-step instructions how reproduce the problem.
  6. Screenshots - Another great way to demonstrate issues. See how here. Include images using the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  7. A video - The best way of demonstrating many issues - Use QuickTime as shown here. Include videos to your post from the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  8. Use English - Google Translate your post. Short simple sentences in your original language translate best. We are happy to work this way, no need to worry.

NOTE: Technical Support is ONLY available Monday - Friday (9 am to 5 pm Central European Time), thank you.

ALL posts made in this forum are 'Private' so that only you and staff can see them. This allows sharing of personal data, projects and other information. Posts are generally made public after they are marked 'Solved' AND there was no personal data contained in them.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
MikeyMurdock
Wed Jul 28, 2021 3:32 pm

x

my audio clips are red when duplicated or cloned or for no aparent reason

When i consolidate a pattern, I noticed I cant drag it into fruity slicer anymore. When I try cloning the same consolidated audio, it is now bright Red and isnt recognized as audio. I reopened a recent session and some of my audio was red and FL studio was unable to find the sample… Also when i dragged a regular sample into fruity slicer it started playing random piano chords!?!? the sample wasnt even a piano, nor was a piano of any kind used in that session. I just installed FL on this MacBook for the first time and I’m not using an audio interface yet… wondering if either of those factor in. Any help woul be much appreciated!!!!!

Thanks


MikeyMurdock
Tue Aug 03, 2021 5:45 pm

x

Re: my audio clips are red when duplicated or cloned or for no aparent reason

here's the FLP I wasnt using any third party p...
Last edited by MikeyMurdock on Tue Aug 03, 2021 11:22 pm, edited 1 time in total.



Phil.flp
Technical Support
Wed Aug 04, 2021 2:18 pm

x

Re: my audio clips are red when duplicated or cloned or for no aparent reason

Hey, are you using a cloud syncing app like icl...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.








Return to “Technical Support (macOS)”