Plugin delay compensation issues... Please FIX!

Please report Mac related issues here

Return to “Technical Support (macOS)”

Forum rules
WE NEED DETAILS!

We appreciate it's frustrating when things don't work as expected. However, please help us to help you by following these suggestions:

  1. Update - Before trying anything else. Download and install the latest version of FL Studio from here. Your bug may be fixed already!
  2. Update plugins - If you are using 3rd party plugins. Look at crash logs for their names. Install the latest version for any you spot. See also Plugins Behaving Badly
  3. Simple clear explanation - Explain what you are doing, or trying to do, and exactly what is happening.
  4. Update macOS - Are you using AT LEAST the last version of macOS High Sierra (10.13.6). Mojave and Catalina are also good.
  5. Specific information - a) FL Studio version & build number, b) what you are doing and what happens exactly, c) step-by-step instructions how reproduce the problem.
  6. Screenshots - Another great way to demonstrate issues. See how here. Include images using the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  7. A video - The best way of demonstrating many issues - Use QuickTime as shown here. Include videos to your post from the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  8. Use English - Google Translate your post. Short simple sentences in your original language translate best. We are happy to work this way, no need to worry.

NOTE: Technical Support is ONLY available Monday - Friday (9 am to 5 pm Central European Time), thank you.

ALL posts made in this forum are 'Private' so that only you and staff can see them. This allows sharing of personal data, projects and other information. Posts are generally made public after they are marked 'Solved' AND there was no personal data contained in them.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
vandalenmusic
Fri Jan 18, 2019 4:03 pm

x

Plugin delay compensation issues... Please FIX!

Hey there,

I'm experiencing plugin delay compensation issues when using several plugins. These plugins worked perfectly on the WIN version... The video will demonstrate the issue. This way sidechain doesn't work.. Also I checked this with ableton live, where i haven't got any problems so far with it, the plugin delays there, but in that case I just shift the melody or whatsoever it to the left a bit, and the sidechain doesn't seem to be affected at all...

( this is also the case with automation )

Please let me know if this will get fixed! (or if there is another solution to it) Thank you!!



Scott
Site Admin
Mon Jan 21, 2019 11:27 pm

x

Re: Plugin delay compensation issues... Please FIX!

It's really hard to tell from that video what y...

vandalenmusic
Tue Jan 22, 2019 12:52 pm

x

Re: Plugin delay compensation issues... Please FIX!

I made a little project of the problem that's o...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Scott
Site Admin
Tue Jan 22, 2019 11:13 pm

x

Re: Plugin delay compensation issues... Please FIX!

Thanks, I will ask one of the developers to inv...

reflex
Site Admin
Wed Jan 23, 2019 6:53 am

x

Re: Plugin delay compensation issues... Please FIX!

If you mean that the volume automation of the "...








Phil.flp
Technical Support
Mon Jun 28, 2021 8:44 pm

x

Re: Plugin delay compensation issues... Please FIX!

Please create a private topic on this using the...


Return to “Technical Support (macOS)”