a little problem of sound on zgame editor

Return to “ZGameEditor Visualizer Script Reference”

[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
zakou@1999
Thu Jun 06, 2019 1:08 am

x

a little problem of sound on zgame editor

when I export a video I do not get the same audio rendering because the sound of music on video and too loud (distortion of sounds) compared when I export to normal audio file like mp3, wav, ogg..etc a
response to this problem please :|

Azzazy
Mon Jun 01, 2020 9:57 pm

x

Re: a little problem of sound on zgame editor

Yes, I get the same too. I just realized that recently and I started to take the rendered video out of ZGame and put it into another video editing software to replace the audio with the correct Wave audio of the track.

TurboX
Wed Aug 05, 2020 1:48 pm

x

Re: a little problem of sound on zgame editor

hey, on which mixer channel was your zgame placed?

teylamade
Tue Nov 10, 2020 8:11 pm

x

Re: a little problem of sound on zgame editor

Was going to post this as a topic then I found this thread. Same issue. Have ZGameGameEditor Visualisor on master channel, when I export video the song crackles with static, when I export pure audio its perfect. This doesnt happen to all my songs but when it does it is annoying cause I have to use a separate video editor to combine my track with the video output manually. Judging by the age of this thread this probably won't be fixed, just posting for visibility.


Return to “ZGameEditor Visualizer Script Reference”