Weird audio glitch Topic is solved

Please report Windows related issues here

Return to “Technical Support (Windows)”

Forum rules
WE NEED DETAILS!

We appreciate it's frustrating when things don't work. However, please help us to help you by following these suggestions:

  1. Update - Before trying anything else. Download and install the latest version of FL Studio from here. Your bug may be fixed already!
  2. Update plugins - If you are using 3rd party plugins. Look at crash logs for their names. Install the latest version for any you spot. See also Plugins Behaving Badly
  3. Simple clear explanation - Explain what you are doing, or trying to do, and exactly what is happening.
  4. Specific information - a) FL Studio version & build number, b) what you are doing and what happens exactly, c) step-by-step instructions how reproduce the problem.
  5. Screenshots - Another great way to demonstrate issues. Get a free screenshot app here. Include images using the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  6. A video - The best way of demonstrating many issues. Windows 10 includes an integrated screen recorder, see here OR get a free free recorder here. Include mp4 videos to your post from the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  7. Use English - Google Translate your post. Short simple sentences in your original language translate best. We are happy to work this way, no need to worry.

NOTE: Technical Support is ONLY available Monday - Friday (9 am to 5 pm Central European Time), thank you.

ALL posts made in this forum are 'Private' so that only you and staff can see them. This allows sharing of personal data, projects and other information. Posts are generally made public after they are marked 'Solved' AND there was no personal data contained in them.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
SlurpLemon13
Thu Jul 29, 2021 8:26 am

x

Weird audio glitch

I just opened a project of mine from a few months ago but whenever I do, it basically breaks.

I can play it and see that the "pointer" is moving but there's no sound coming, and the audio wave display on the top is always silent/full.
When browsing for sounds on the browser on the left there's also no sound.

This happens only with this project, I checked for non-working plugins and my audio settings, but everything is fine.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Milinor
Technical Support
Thu Jul 29, 2021 10:59 am

x

Re: Weird audio glitch

Hi there Please go to Options>Audio Setting...

SlurpLemon13
Thu Jul 29, 2021 12:02 pm

x

Re: Weird audio glitch

I'm afraid my Sample Rate had already been set ...

Milinor
Technical Support
Thu Jul 29, 2021 12:58 pm

x

Re: Weird audio glitch

Hi there. Please check all mixer inserts to se...

SlurpLemon13
Thu Jul 29, 2021 1:41 pm

x

Re: Weird audio glitch

I removed two effect plugins that I didn't have...
Last edited by SlurpLemon13 on Sat Aug 07, 2021 8:03 am, edited 1 time in total.

saif.sameer
Thu Jul 29, 2021 3:23 pm

x

Re: Weird audio glitch

SlurpLemon13 wrote: ↑Thu Jul 29, 2021 1:41 pm I...

SlurpLemon13
Thu Jul 29, 2021 3:37 pm

x

Re: Weird audio glitch

Haha, I was aware of the tons of useless stuff ...

saif.sameer
Thu Jul 29, 2021 4:25 pm

x

Re: Weird audio glitch

SlurpLemon13 wrote: ↑Thu Jul 29, 2021 3:37 pm H...

SlurpLemon13
Sun Aug 08, 2021 7:10 pm

x

Re: Weird audio glitch

Reinstalling Windows and all of the plugins hel...

saif.sameer
Sun Aug 08, 2021 8:29 pm

x

Re: Weird audio glitch

Hi, What Spire version are you using? If it ...

SlurpLemon13
Sun Aug 08, 2021 8:41 pm

x

Re: Weird audio glitch

The version is 1.5.8 Just tried to unregister ...

saif.sameer
Sun Aug 08, 2021 8:51 pm

x

Re: Weird audio glitch

SlurpLemon13 wrote: ↑Sun Aug 08, 2021 8:41 pm T...

SlurpLemon13
Sun Aug 08, 2021 9:00 pm

x

Re: Weird audio glitch  Topic is solved

Found out the issue. I was too blind and didn't...


Return to “Technical Support (Windows)”