PLUGIN Says "Cannot find any instruments" HELP!

Please report Windows related issues here

Return to “Technical Support (Windows)”

Forum rules
CORONAVIRUS (COVID-19) ANNOUNCEMENT

We know many of you are locked-in or under quarantine restrictions at the moment. Our support staff are based in Europe, so they too are being affected by the current situation. We appreciate your patience during this difficult time as we may not be able to respond to support requests quickly as we would like.

Image-Line Management Team

WE NEED DETAILS: Your problems will be addressed faster if you follow these suggestions:

  1. Specific information - a) FL Studio version & build number, b) what you are doing and what happens exactly, c) step-by-step instructions how reproduce the problem.
  2. Screenshots - Another great way to demonstrate issues. Get a free screenshot app here. Include images using the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  3. A video - The best way of demonstrating many issues. Get a free recorder here. Include mp4 videos to your post from the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  4. Use English - Google Translate your post. Short simple sentences in your original language translate best. We are happy to work this way, no need to worry.

NOTE: Technical Support is ONLY available Monday - Friday (9 am to 5 pm Central European Time), thank you.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
Kyle Reese
Sun Jul 08, 2018 11:27 pm

x

PLUGIN Says "Cannot find any instruments" HELP!

I've followed all the steps for installing the plugin I just purchased but it says no instruments found once I load the plugin up. What do I do? It has to be something with the mse file. Any solutions? Spent hours trying to get this to work! :cry:








Return to “Technical Support (Windows)”