Bluescreen after a second in BETA 20.1

Please report Windows related issues here

Return to “Technical Support (Windows)”

Forum rules
WE NEED DETAILS: Your problems will be addressed faster if you follow these suggestions:

  1. Specific information - a) FL Studio version number, b) what you are doing and what happens exactly, c) step-by-step instructions how reproduce the problem.
  2. Screenshots - Another great way to demonstrate issues. Get a free screenshot app here. Include images using the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  3. A video - The best way of demonstrating many issues. Get a free recorder here. Include mp4 videos to your post from the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  4. Use English - Google Translate your post. Short simple sentences in your original language translate best. We are happy to work this way, no need to worry.

NOTE: Technical Support is ONLY available Monday - Friday (9 am to 5 pm Central European Time), thank you.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
SR_BL4CK_H4WK
Sat Nov 24, 2018 3:23 am

0 x

Bluescreen after a second in BETA 20.1

Dear FL Studio Forum,

Me as a long year Cubase user already bought the FL Studio Signature Bundle. I registered everything and downloaded the installer, because the files on the USB Stick were not readable. I installed the software completely.


After the installation I restarted my computer and tried to open FL Studio. I was curiously looking at that fruit. Then it opened the project, and after approximattely 0.7 seconds baaam > Bluescreen! Unbelivable

I already reinstalled the software and tried everything again. Nothing! :shock: :shock:

So i decided to install also the BETA Version 20.1. And the same :( :( :( :( :( :(

My system:

Windows 10 Pro ( Installed since 10 days. Every update is done! )
Steinberg UR22MKII (Original Drivers from CD but FL Studio crashed also before I installed or plugged it to my computer)
Asus Aorus Gaming 9 Motherboard
Intel® Core™ i9-7940X ( 14 physical cores - Maybe too much cores? Cubase works with 14 physical cores )
VENGEANCE® RGB 64 GB (8 x 8 GB) DDR4 DRAM 3.600 MHz
Nothing plugged in in the USB instead of Mouse and Keyboare
I already tested i with an USB 3.0 Hub with 2.0 Amper, just to be sure we don't have any low voltage problem.
Everything is updated, not Viruses, nothing!


Anybody an idea? :) :P :?: :?:


Thanks for any help in advance! :D :D

Robiaster
Tue Nov 27, 2018 4:05 pm

0 x

Re: Bluescreen after a second in BETA 20.1

Sorry for the delayed response.You posted this ...

SR_BL4CK_H4WK
Wed Nov 28, 2018 7:30 pm

0 x

Re: Bluescreen after a second in BETA 20.1

Hi Robiaster,I'm sorry for my mistake. I'm new ...


Return to “Technical Support (Windows)”