EW Play on FL Studio

Please report Windows related issues here

Return to “Technical Support (Windows)”

Forum rules
CORONAVIRUS (COVID-19) ANNOUNCEMENT

We know many of you are locked-in or under quarantine restrictions at the moment. Our support staff are based in Europe, so they too are being affected by the current situation. We appreciate your patience during this difficult time as we may not be able to respond to support requests quickly as we would like.

Image-Line Management Team

WE NEED DETAILS: Your problems will be addressed faster if you follow these suggestions:

  1. Update - Before anything else, download and install the latest version of FL Studio from here. Your bug may be fixed already!
  2. Specific information - a) FL Studio version & build number, b) what you are doing and what happens exactly, c) step-by-step instructions how reproduce the problem.
  3. Screenshots - Another great way to demonstrate issues. Get a free screenshot app here. Include images using the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  4. A video - The best way of demonstrating many issues. Get a free recorder here. Include mp4 videos to your post from the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  5. Use English - Google Translate your post. Short simple sentences in your original language translate best. We are happy to work this way, no need to worry.

NOTE: Technical Support is ONLY available Monday - Friday (9 am to 5 pm Central European Time), thank you.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
whitesand
Thu Sep 12, 2019 9:58 am

x

EW Play on FL Studio

Hi there,

I have run into the problem of loading Play on FL. I have tried uninstalling the play, running verified scans and everything I could find on the internet, but it doesn't seem to be working. The FL plugin manager just keeps getting error status every time I run a check. And when I try to open plugin itself, this happens - https://gyazo.com/d9c8824eab2443e6884b1c7af07ec48b
https://gyazo.com/a171513360fd028d241eace4730a5cc4
( screenshots )

Anyway, I hope maybe any of you have any tips or advice on how to overcome this. I've been using east-west for over a year now and its a first time running into a problem like this.

Thank you

Robiaster
Technical Support
Sun Sep 15, 2019 9:31 am

x

Re: EW Play on FL Studio

What changes have you made recently that could ...


Return to “Technical Support (Windows)”