Not sound at all Topic is solved

Please report Windows related issues here

Return to “Technical Support (Windows)”

Forum rules
CORONAVIRUS (COVID-19) ANNOUNCEMENT

We know many of you are locked-in or under quarantine restrictions at the moment. Our support staff are based in Europe, so they too are being affected by the current situation. We appreciate your patience during this difficult time as we may not be able to respond to support requests quickly as we would like.

Image-Line Management Team

WE NEED DETAILS: Your problems will be addressed faster if you follow these suggestions:

  1. Update - Before anything else, download and install the latest version of FL Studio from here. Your bug may be fixed already!
  2. Specific information - a) FL Studio version & build number, b) what you are doing and what happens exactly, c) step-by-step instructions how reproduce the problem.
  3. Screenshots - Another great way to demonstrate issues. Get a free screenshot app here. Include images using the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  4. A video - The best way of demonstrating many issues. Get a free recorder here. Include mp4 videos to your post from the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  5. Use English - Google Translate your post. Short simple sentences in your original language translate best. We are happy to work this way, no need to worry.

NOTE: Technical Support is ONLY available Monday - Friday (9 am to 5 pm Central European Time), thank you.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
aitorrzeguilaz
Tue Mar 31, 2020 10:18 am

x

Not sound at all

Hi, while I was working with FL Studio, just after I put a new sampler the sound of the entire project just went off. I have the browser and everything close I checked the master and the audio setting but still not working. It happened on another projects too.
I also restarted the computer to see if it was related with another issue.

I tried to attach a video but it doesn't let me.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Ief
Site Admin
Wed Apr 01, 2020 3:52 pm

x

Re: Not sound at all  Topic is solved

Answer given by customer in other forum topic: ...


Return to “Technical Support (Windows)”