New ACCESS VIOLATION

Please report Windows related issues here

Return to “Technical Support (Windows)”

Forum rules
WE NEED DETAILS!

We appreciate it's frustrating when things don't work as expected. However, please help us to help you by following these suggestions:

  1. Simple clear explanation - Explain what you are doing, or trying to do, and exactly what is happening.
  2. Update - Before trying anything else. Download and install the latest version of FL Studio from here. Your bug may be fixed already!
  3. Specific information - a) FL Studio version & build number, b) what you are doing and what happens exactly, c) step-by-step instructions how reproduce the problem.
  4. Screenshots - Another great way to demonstrate issues. Get a free screenshot app here. Include images using the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  5. A video - The best way of demonstrating many issues. Get a free recorder here. Include mp4 videos to your post from the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  6. Use English - Google Translate your post. Short simple sentences in your original language translate best. We are happy to work this way, no need to worry.

NOTE: Technical Support is ONLY available Monday - Friday (9 am to 5 pm Central European Time), thank you.

ALL posts made in this forum are 'Private' so that only you and staff can see them. This allows sharing of personal data, projects and other information. Posts are generally made public after they are marked 'Solved' AND there was no personal data contained in them.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
jokinjoe
Sun Oct 28, 2007 9:02 pm

x

New ACCESS VIOLATION

Using fruity as a VST...
With the updated dlls it loads fine, however, when i try to assign controllers within fruity i get the old access violation thing happen and my plugin im trying to control stops responding..

this is within cubase 4, however fruity on its own has no problems at all.

reflex
Site Admin
Mon Oct 29, 2007 8:10 am

x

I don't get that here. Are you using Cubase 4.1...

jokinjoe
Mon Oct 29, 2007 8:27 am

x

Ah, well i have a midi channel set up in cubase...

reflex
Site Admin
Mon Oct 29, 2007 8:33 am

x

Does the same thing happen with other plugins, ...

jokinjoe
Mon Oct 29, 2007 6:31 pm

x

Well, using sytrus was perfectly fine ....did...

reflex
Site Admin
Mon Oct 29, 2007 9:55 pm

x

Weird that it happens with a few plugins, but n...


Return to “Technical Support (Windows)”