Fruity playing up after memory upgrade and polling qns

Please report Windows related issues here

Return to “Technical Support (Windows)”

Forum rules
WE NEED DETAILS!

We appreciate it's frustrating when things don't work as expected. However, please help us to help you by following these suggestions:

  1. Simple clear explanation - Explain what you are doing, or trying to do, and exactly what is happening.
  2. Update - Before trying anything else. Download and install the latest version of FL Studio from here. Your bug may be fixed already!
  3. Specific information - a) FL Studio version & build number, b) what you are doing and what happens exactly, c) step-by-step instructions how reproduce the problem.
  4. Screenshots - Another great way to demonstrate issues. Get a free screenshot app here. Include images using the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  5. A video - The best way of demonstrating many issues. Get a free recorder here. Include mp4 videos to your post from the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  6. Use English - Google Translate your post. Short simple sentences in your original language translate best. We are happy to work this way, no need to worry.

NOTE: Technical Support is ONLY available Monday - Friday (9 am to 5 pm Central European Time), thank you.

ALL posts made in this forum are 'Private' so that only you and staff can see them. This allows sharing of personal data, projects and other information. Posts are generally made public after they are marked 'Solved' AND there was no personal data contained in them.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
Onslaught_
Fri Nov 02, 2007 10:08 pm

x

Fruity playing up after memory upgrade and polling qns

Hello all, i see the forums have changed quite a bit since i was last here. :P

My question, Fruity has been working fine on my laptop for a good while now but i recently upgraded my memory from 256mb (yes i know) to 1 gig. However, ever since then Fruity has been dodgy. It seems to stutter a helluva lot and go ridiculously s..l..o..w... at times. Was just wondering if anyone had ideas on the problem or should i just reinstall and see what happens.

Also, the different polling options, what do they actually do?

Cheers!

reflex
Site Admin
Sat Nov 03, 2007 4:02 pm

x

Try using an ASIO driver. Asio4All may be what ...


Return to “Technical Support (Windows)”