Troubles using shop and account page on ie9

Please report Windows related issues here

Return to “Technical Support (Windows)”

Forum rules
WE NEED DETAILS!

We appreciate your frustration when things don't work as you expected. However, please help us to help you by following these suggestions:

  1. Update - Before anything else, download and install the latest version of FL Studio from here. Your bug may be fixed already!
  2. Specific information - a) FL Studio version & build number, b) what you are doing and what happens exactly, c) step-by-step instructions how reproduce the problem.
  3. Screenshots - Another great way to demonstrate issues. Get a free screenshot app here. Include images using the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  4. A video - The best way of demonstrating many issues. Get a free recorder here. Include mp4 videos to your post from the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  5. Use English - Google Translate your post. Short simple sentences in your original language translate best. We are happy to work this way, no need to worry.

NOTE: Technical Support is ONLY available Monday - Friday (9 am to 5 pm Central European Time), thank you.

ALL posts made in this forum are 'Private' so that only you and staff can see them. This allows sharing of personal data, projects and other information. Posts are generally made public after they are marked 'Solved' AND there was no personal data contained in them.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
AtonyB
Wed Dec 01, 2010 5:34 pm

x

Troubles using shop and account page on ie9

Hi Guys,

Just wanted to mention that i've had trouble using both the IL shop (payment wouldnt go past the '15 second' bit) and the 'my account' page (where the download reg code link would not work, kept trying to download a php document instead of a .reg document) when using Internet Explorer 9.

Firefox had no problem with either.

ivan
Site Admin
Fri Dec 03, 2010 10:44 am

x

Hello, We tested out the issue and had no prob...

ivan
Site Admin
Fri Dec 03, 2010 2:43 pm

x

We had just fixed an issue, concerning the down...


Return to “Technical Support (Windows)”