Adding Plugins to Database

Please report Windows related issues here

Return to “Technical Support (Windows)”

Forum rules
WE NEED DETAILS!

We appreciate your frustration when things don't work as you expected. However, please help us to help you by following these suggestions:

  1. Simple clear explanation - Explain what you are doing, or trying to do, and exactly what is happening.
  2. Update - Before trying anything else. Download and install the latest version of FL Studio from here. Your bug may be fixed already!
  3. Specific information - a) FL Studio version & build number, b) what you are doing and what happens exactly, c) step-by-step instructions how reproduce the problem.
  4. Screenshots - Another great way to demonstrate issues. Get a free screenshot app here. Include images using the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  5. A video - The best way of demonstrating many issues. Get a free recorder here. Include mp4 videos to your post from the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  6. Use English - Google Translate your post. Short simple sentences in your original language translate best. We are happy to work this way, no need to worry.

NOTE: Technical Support is ONLY available Monday - Friday (9 am to 5 pm Central European Time), thank you.

ALL posts made in this forum are 'Private' so that only you and staff can see them. This allows sharing of personal data, projects and other information. Posts are generally made public after they are marked 'Solved' AND there was no personal data contained in them.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
Breakz
Sat Aug 20, 2011 5:54 pm

x

Adding Plugins to Database

Hi here's part of a message i posted in looptalk about a problem i have with BMP images sometimes showing up Blank(white) in the plugin database when i open up FL!!

I've tried a dozen times now and it always brings up 2 images of the plugin when I overwrite the bmp with my own. There's definately only 1 bmp of the plugin in Data > Patches > Plugin Database > Effects, but when I open up FL it shows 2 pictures everytime I do it, 1 image with the text image and an S next to the name of the plugin (which works by dragging into the effecks rack) and the other image has a small Mona lisa next to the name of the plugin (which doesn't work by dragging into effects rack)

The 'Mona Lisa' Picture: When you add a plugin to the database, when you open FL and browse the folder you see the pictures of the plugins, next to the name of these plugins at the top left corner, there is an Icon. Normally this looks like a small text paper with an S on it. When I have been trying to put my own BMP files in, even though there's only 1 bmp in the plugin database folder for that plugin, it shows 2, one has the Icon with the Text paper and an S and the other has what looks like a very small picture of the Mona Lisa.

Anyone from FL know anything about this??

Full message here: http://forum.image-line.com/viewtopic.php?f=100&t=79927


Thx in advance

reflex
Site Admin
Tue Aug 30, 2011 8:40 am

x

Re: Adding Plugins to Database

Do you mean that it shows two images in the FL ...

gol
Tue Aug 30, 2011 8:43 am

x

Re: Adding Plugins to Database

the only reason the BMP thumbnails don't appear...

Breakz
Wed Aug 31, 2011 3:46 pm

x

Re: Adding Plugins to Database

Hi gol, reflex, here is the screenshot. One se...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Return to “Technical Support (Windows)”