waveshell is only loading AU

Please report Mac related issues here

Return to “Technical Support (macOS)”

Forum rules
POSTS HERE ARE PRIVATE. INSTRUCTIONS BELOW:

ALL posts made in this forum are 'Private' so that only you and staff can see them. This allows sharing of personal data, projects and other information. Posts are generally made public after they are marked 'Solved' AND there was no personal data contained in them. If you don't want your post made public let the team know.

We know it's frustrating when things don't work as expected. However, please help us to help you by following these suggestions:

  1. Update - Before trying anything else. Download and install the latest version of FL Studio from here. Your bug may be fixed already!
  2. Update plugins - If you are using 3rd party plugins. Look at crash logs for their names. Install the latest version for any you spot. See also Plugins Behaving Badly
  3. Simple clear explanation - Explain what you are doing, or trying to do, and exactly what is happening.
  4. Update macOS - Are you using AT LEAST the last version of macOS High Sierra (10.13.6). Mojave and Catalina are also good.
  5. Specific information - a) FL Studio version & build number, b) what you are doing and what happens exactly, c) step-by-step instructions how reproduce the problem.
  6. Screenshots - Another great way to demonstrate issues. See how here. Include images using the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  7. A video - The best way of demonstrating many issues - Use QuickTime as shown here. Include videos to your post from the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  8. Use English - Google Translate your post. Short simple sentences in your original language translate best. We are happy to work this way, no need to worry.

NOTE: Technical Support is ONLY available Monday - Friday (9 am to 5 pm Central European Time), thank you.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
Dynaudio82
Tue Feb 27, 2018 7:59 pm

x

waveshell is only loading AU

the waveshell is only loading AU after verify with plugin manager

Dynaudio82
Wed Feb 28, 2018 4:20 am

x

Re: waveshell is only loading AU

and also vst3 of waveshell is marked as error ...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

melsi
Wed Feb 28, 2018 9:16 am

x

Re: waveshell is only loading AU

Dynaudio82 wrote:and also vst3 of waveshell is ...

VilleK (staff)
Wed Feb 28, 2018 1:26 pm

x

Re: waveshell is only loading AU

It works here but I see you use waveshell 9.91 ...

Jannovik
Thu Mar 01, 2018 11:02 am

x

Re: waveshell is only loading AU

VilleK (staff) wrote:It works here but I see yo...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

VilleK (staff)
Thu Mar 01, 2018 12:58 pm

x

Re: waveshell is only loading AU

Are your Waves plugins activated so they can be...

Dynaudio82
Thu Mar 01, 2018 9:36 pm

x

Re: waveshell is only loading AU

they are installed and activated... if its ok ...

melsi
Thu Mar 01, 2018 9:59 pm

x

Re: waveshell is only loading AU

Dynaudio82 wrote:they are installed and activat...

Jannovik
Fri Mar 02, 2018 1:46 am

x

Re: waveshell is only loading AU

VilleK (staff) wrote:Are your Waves plugins act...

FidelityMusic
Fri Mar 02, 2018 3:19 am

x

Re: waveshell is only loading AU

I'm still encountering issues with Waves plugin...

Dynaudio82
Fri Mar 02, 2018 4:05 am

x

Re: waveshell is only loading AU

melsi wrote:Dynaudio82 wrote:they are installed...

Dynaudio82
Sun Mar 04, 2018 5:09 pm

x

Re: waveshell is only loading AU

VilleK (staff) wrote:It works here but I see yo...

Youngafro
Sat Sep 18, 2021 12:54 pm

x

Re: waveshell is only loading AU

Did anyone find a solution for this problem? ca...

Phil.flp
Technical Support
Mon Sep 20, 2021 8:39 pm

x

Re: waveshell is only loading AU

Please have a look at these knowledge base arti...


Return to “Technical Support (macOS)”