20.7.1 Massive (Not the VST, lol) Issue (Urgent)

Please report Windows related issues here

Return to “Technical Support (Windows)”

Forum rules
WE NEED DETAILS!

We appreciate your frustration when things don't work as you expected. However, please help us to help you by following these suggestions:

  1. Update - Before anything else, download and install the latest version of FL Studio from here. Your bug may be fixed already!
  2. Specific information - a) FL Studio version & build number, b) what you are doing and what happens exactly, c) step-by-step instructions how reproduce the problem.
  3. Screenshots - Another great way to demonstrate issues. Get a free screenshot app here. Include images using the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  4. A video - The best way of demonstrating many issues. Get a free recorder here. Include mp4 videos to your post from the 'Attachments' tab, at the bottom of the post edit window.
  5. Use English - Google Translate your post. Short simple sentences in your original language translate best. We are happy to work this way, no need to worry.

NOTE: Technical Support is ONLY available Monday - Friday (9 am to 5 pm Central European Time), thank you.

ALL posts made in this forum are 'Private' so that only you and staff can see them. This allows sharing of personal data, projects and other information. Posts are generally made public after they are marked 'Solved' AND there was no personal data contained in them.
[You can only see part of this thread as you are not logged in to the forums]
Aro Beats
Wed Jun 24, 2020 1:39 am

x

20.7.1 Massive (Not the VST, lol) Issue (Urgent)

Hi,

I installed 20.7.1 today and was so happy that it Fixed my previous ghost notes Issue, hadnt realised that it literally messed up the Fast EQ Parameters in every one of my projects. Its the EQ located within the effect track inspector (within the mixer) , as shown in the attached Image and Video Showing the error. I literally feel sick with shock. It keeps either changing them when I click on different mixer slots, not showing what the true parameters are/were when I load the project or Showing as a blank untouched parameter. It also sometimes changes to what it should have been when I start to move one of the sliders. It also sometimes visually replaces the parameters in a duplicated looking fashion when clicking on different mixer slots. For example, Lets say I make a bass roll off under 100hz in one mixer slot and then click others it will show as the roll off in those ones too and then I may have a different cut or boost on another and that one will then change visually. My workflow involves me making quick cuts and boosts to every instrument in the mixer before I add effect plugins and 3rd party Eqs. I cant use the program the way it is right now and I am extremely hesitant to open projects. Please help or provide me with a 20.7 installer or a fix. Thank you for any help given! :D

P.S In the Video it shows the issue, but I forgot to note that no EQ graph that I altered was the same as any other mixer track.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Aro Beats on Thu Jun 25, 2020 2:10 pm, edited 1 time in total.



Evyi
Technical Support
Fri Jun 26, 2020 4:00 pm

x

Re: 20.7.1 Massive (Not the VST, lol) Issue (Urgent)

Hi there. Have you tried to perform a clean in...











Evyi
Technical Support
Sun Jun 28, 2020 2:00 pm

x

Re: 20.7.1 Massive (Not the VST, lol) Issue (Urgent)

Yes. This was the workaround I found yesterday...





Return to “Technical Support (Windows)”